Bog: Grøntsagsbogen- Dyrk - Høst - Nyd

»Det er svært ikke at overgive sig til Huw Richards' entusiasme, og det er en bog, der kan få ønsket om jord under neglene og selvforsyning frem i rigtig mange folk.« – Lektørudtalelse, DBC

Forfatter: Huw Richards

Indbundet, 224 sider.
Måler: 24x20 cm.

Oversat til dansk af Bo Egelund.

 

248,00 DKK
+evt. fragt
Lager: Kun få stk. tilbage

Beskrivelse

Den perfekte bog til grøntsagsdyrkning. Med enkle og effektive metoder kan alle blive succesfulde grøntsagsavlere. Grøntsagsbogen er spækket med gode råd om, hvordan man toptuner sin køkkenhave – uden at blive stresset og ruineret. I bogen får du en tydelig guide til, hvordan du smart kan opnå maksimal effekt med din grøntsagsdyrkning, uden at du skal bruge en masse tid eller penge. 

Millioner har set Huw Richards over skulderen, siden han som bare 12-årig lagde sin første havevideo ud på YouTube. I dag har han mere end 600.000 følgere. Huw Richards brænder for at give andre mulighed for at få naturen ind under huden og finde den ro og nydelse ved at dyrke sin egen mad, han selv har. Det er hans mission, som han siger.

Grøntsagsbogen er Huws 3. udgivelse på dansk. Den er fyldt med brugbare illustrationer og massere af gode råd og ideer. Den ideelle gave til alle, som ønsker at høste fordele af deres arbejde i haven.

Alternativer til dig
Du har nyligt set
Topsælgere
Andre forslag til dig
Nyheder
Tilbud