BOG: KVÆDE - historisk frugt, af Nielsen & Nielsen

Indbundet, 96 sider. 
Måler: 17x12,5 cm

ISBN: 9788793159662

99,00 DKK
+evt. fragt
Lager: På lager

Beskrivelse
Man kan blive meget fascineret af kvæde - både af frugterne og af træerne med deres kønne blomster. Nyplukkede er frugterne smukke, men på vores breddegrader hårde som sten, men de gemmer på en hemmelighed. Først når kvæderne er tilberedt, kommer den enestående smag frem. 

Kvæde har en kraftig, sød-krydret frugtsmag, der er helt sin egen og svær at beskrive med ord. Kvæder skal duftes og smages. De er syrlige og har et højt indhold af C-vitamin. Kvæder er meget velegnede til gelé, marmelader osv. på grund af det naturlige, høje pektin-indhold. Kvæder kan anvendes både i det salte og det søde køkken.

De sundhedsgivende indholdsstoffer er en væsentlig årsag til, at kvæde var så populær tidligere, inden den moderne medicin kom på banen. Denne bog rummer historien om den spændende kvædefrugt samt en lang række opskrifter.

Forfatterne Nielsen & Nielsen alias Jytte Nielsen og Inger Vaaben har tidligere skrevet bogen "Mynte".
Inger Vaaben er desuden forfatter til "Smagen af rabarber" samt medforfatter til "Lavendel".

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Reviews

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Tilbud