Rødbede, Cylindra, frø

12,95 DKK
+evt. fragt
Lager: Ikke på lager

Beskrivelse

Rødbede, Cylindra, frø

Beta vulgaris

Horti Tops

Traditionelle cylindriske rødbeder, der er perfekte til syltning. Rødbede, Cylindra koges jævnt igennem, og der bliver mange lige store skiver ud af en rødbede - derfor er denne sort perfekt til syltning. Roden er dyb rød/lilla. Du kan høste babyblade fra rødbeden til salatskålen løbende gennem sommeren - fordel det på de forskellige rødbeder, så går det ikke ud over den enkelte plante. Cylindra har en tendens til at skubbe sig op af jorden under væksten, men den giver alligevel en god spisekvalitet. Rødbeder er generelt en nem grøntsag at dyrke, og de røde kimplanter er nemme at genkende fra ukrudtet. 

Såning: Fra sent forår udendørs i rækker på åben jord. Udtynd senere, hvis det bliver nødvendigt.

Sådybde: 2 cm

Planteafstand: 10 cm mellem planterne, 35 cm mellem rækkerne

Dyrkning: Rødbeder angribes sjældent af alvorlige sygdomme. Bare sørg for en porøs jord med masser af organisk materiale, og så vil du kunne høste rigeligt med supersunde og lækre rødbeder. De kan sagtens tåle tørke, men det går som regel ud over smagen.

Høst: Der er kort tid fra såning, til man kan begynde at høste (50-100 dage). Høsttiden er lang, og rødderne er velegnede til vinteropbevaring.

Indhold: Ca. 5 g, som rækker til ca. 5 m2

Alternativer til dig
Du har nyligt set
Topsælgere
Andre forslag til dig
Nyheder
Tilbud