BOG: KRYDDERSNAPS - Velsmag på flasker, af Peter Friis Møller

99,00 DKK
+evt. fragt
Lager: Kun få stk. tilbage

Beskrivelse

Forbløffende mange arter i natur og have egner sig til virkelig gode kryddersnapse – og der er forskellige muligheder i rødder, blade, stængler, knopper, rakler, blomster, frø og frugter. Samtidig kan man bruge snapsene som et alternativt herbarium, og hver gang man tager sig en dram, husker man, hvor man plukkede den.

Peter Friis Møller, der igennem livet har opbygget et stort 'flaske-herbarium', giver i denne bog sine bedste opskrifter videre. Forfatteren er forstkandidat og naturhistoriker. Han arbejder som deltidsansat på GEUS og som selvstændig konsulent med bl.a. vegetationshistorie, naturlig skovdynamik og naturforvaltning. Hver uge skriver han om have og natur i Weekendavisen og han er forfatter og medforfatter til bl.a. "Danmarks træer og buske", "Danmarks insekter",  "Danmarks Skove" og "Skovene" (Naturen i Danmark).

De smukke illustrationer er tegnet af Susanne Weitemeyer

Flere bøger i samme serie:

  • Bær - sund superfood
  • Duftende planter - med opskrifter på cremer, salver, badesalt mv. 
  • Havens krydderurter
  • Lavendel - duftende, smuk og velsmagende
  • Mit grønne apotek - naturens lægeurter
  • Mynte - et frisk pust
  • Naturens spiselige frugter
  • Roser - hårdføre skønheder
  • Smagen af honning 
  • Spiselige blomster - øjenfryd og velsmag
  • Spiselige svampe - og lækre svamperetter
  • Spiselige vilde planter
  • Æbler - sorter der smager
  • Vilde bier og biplanter 
  • Sommerfugle og blomster 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Reviews

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Tilbud