XL Blanding til spiselige blomster, 50m2, frø

139,00 DKK
+evt. fragt
Lager: Ikke på lager

Beskrivelse

XL Blanding, spiselige blomster, 50m2, frø

Buzzy® BIO product - Friendly Flowers

ET- + FLERÅRIGE

Denne blanding består af 8 typer spiselige blomster, som også er en farverig tilføjelse til din have.

Sæt kulør på dine salater og retter med disse spiselige blomster, og lad dem overraske dig med de forskellige smagsvarianter.

Jordforbedringsmidlet indeholder en masse næringsstoffer og forbedrer jordstrukturen og frugtbarheden, så blomsterne får alt, hvad de skal bruge for at blive stærke og sunde.

Såning: Fra marts (når det er frostfrit) til slut juni direkte på det blivende sted. Fjern ujævnheder i såområdet: sten, ukrudt, planterester. De øverste 3-4 cm af jorden skal være løs og gennemarbejdet med en rive for det bedste resultat.

Æsken indeholder både frø og et granulat. Bland begge dele i en skål. Så spredt - Det er en god idé først at inddele arealet i f.eks. 10 lige store dele og samtidig dele frøene i 10 dele. Så kan man sikre sig mod at få sået alle frøene, inden man er færdig med hele området.

Efter såning skal jorden klappes til (brug evt. et bræt), så der er god kontakt med jord og frø. Hold jorden fugtig (forsigtigt, så frøene ikke skyller bort) til fremspiring.

TIP!: Lad blomsterne stå, når de er afblomstret, så de danner frø til næste år. Mange etårige vil selvså, og du vil have en fin blanding igen næste forår. For et endnu bedre resultat, kan du klippe de flerårige ned til 10-15 cm over jorden i oktober, så undgår du for meget kvælstof i jorden. 

Højde: Ca. 20-35 cm

Indhold: 1x80 g frø+1x1,8 kg granulat - Nok til 50 kvm.

Alternativer til dig
Du har nyligt set
Topsælgere
Andre forslag til dig
Nyheder
Tilbud