Engblomster, blanding til 25 m2, frø

109,00 DKK
+evt. fragt
Lager: På lager

Beskrivelse

Blanding til blomstereng, frø

Fantastiske blanding med masser af forskellige etårige blomstersorter, der er specielt sammensat for at give dig en smuk blomstereng.

De dejlige blomster tiltrækker også både bier og sommerfugle.

Såning: Fra marts til slut juni direkte på det blivende sted. De øverste 3-4 cm af jorden skal være løs og gennemarbejdet med en rive for det bedste resultat.

Posen indeholder kun frø. Bland dem gerne med sand ell. lign i en skål, f.eks. 1 dele frø til 5 dele sand, derved er det lettere at udså frøblandingen jævnt over stykket.

Det er en god idé først at inddele arealet i f.eks. 8 lige store dele og samtidig dele frøene i 8 dele. Så kan man sikre sig mod at få sået alle frøene, inden man er færdig med hele området.

Efter såning skal jorden klappes let til (brug evt. et bræt) eller rives, så der er god kontakt med jord og frø. Hold jorden fugtig (forsigtigt, så frøene ikke skyller bort) til fremspiring.

TIP!: Lad blomsterne stå, når de er afblomstret, så de danner frø til næste år. Når de har smidt frøene bør du slå din blomstereng og fjerne afklippet for at minimere kvælstof i jorden. (For meget kvælstof resulterer i, at planten vokser for hurtigt, bliver ranglet, og blomstringen reduceres). Fjern gerne uønskede planter som tidsler, græs osv., så de ikke får overtaget i din blomstereng.

Højde: Ca. 40-100 cm.

Indhold: 50 g - Nok til 25 kvm.

Alternativer til dig
Du har nyligt set
Topsælgere
Andre forslag til dig
Nyheder
Tilbud