Bog: Bier I Baghaven, af Karin Gutfelt og Torben Overgaard

Bier i baghaven er en begynderbog om bier, der i et let sprog beskriver, hvordan man kommer godt fra start med biavl og hvordan et lille antal bifamilier holdes i haven. 

2. oplag som indeholder uddybende omtale af varroa-miden og bekæmpelsen af denne. 

Softcover, 144 sider.
ISBN: 9788793159082

Flere bøger af Karin Gutfelt:
 
  • Smagen af honning
198,00 DKK
+evt. fragt
Lager: Kun få stk. tilbage

Beskrivelse

Karin Gutfelt og Torben Overgaards begynderbog om bier, beskriver i et let sprog, hvordan man kommer godt fra start med biavl. Bier i Baghaven anviser, hvordan man kan holde et lille antal bifamilier. Bogen er målrettet dig, der vil starte med bier i din villa- eller byhave, eller måske har haft bier et par år.

At passe honningbier er rimelig enkelt, men det kræver viden om biernes liv og om sygdomsforebyggelse, hvis det skal blive en succes. Glæden og de positive oplevelser er store. Den dag, bierne er på vingerne for første gang efter en lang vinter, bliver man rigtig glad. Og når den første, gyldne honning flyder fra slyngen, bliver man stolt og samtidig forundret over, at de små bier kan samle så meget honning.

Karin Gutfelt og Torben Overgaard, forfattere til denne bog, startede selv med bier som en hyggelig hobby i et hjørne af haven. Det har nu udviklet sig til 50 bistader og en dyb fascination af biernes og honningens verden.

Alternativer til dig
Du har nyligt set
Topsælgere
Andre forslag til dig
Nyheder
Tilbud