BOG: FALMET SKØNHED, af Dorte Kvist

Indbundet, 192 sider.
ISBN: 9788793159488

248,00 DKK
+evt. fragt
Lager: Kun få stk. tilbage

Beskrivelse

At arbejde med tørrede blomster er en måde at hylde naturens skønhed og forfald.

Dorte Kvist vil med denne bog om tørrede blomster vise, at blomster også har et liv efter døden. 

Som en forlængelse af den bæredygtige tankegang kan man også recycle blomster. Tørrede blomster er en måde at spare på resurserne, at genbruge, og at gøre op med brug-og-smid-væk kulturen. I bogen gennemgås tips til, hvilke blomster der kan tørres, hvor de kommer fra i naturen, haven, eller fra fremmede lande, hvor meget man må samle i naturen samt metoder til at tørre og gemme dem. Her er også masser af inspiration til, hvad du kan stille op med blomsterne i dekorationer, installationer, kranse, terrarier, buketter og kunstneriske installationer, alle med DIY-vejledninger.

Hvad er perfektion? Og på hvilket stadie er en blomst allersmukkest? Ligesom i den smukke natur, er alt ikke på sit højeste hele tiden, forfald er en del af den naturlige cyklus, og skønhed findes i alle stadier.

Tørrede blomster kan være både elegante, dramatiske, mystiske og ikke mindst smukke og i særdeleshed poetiske.

Dorthe Kvist er selvstændig havedesigner, stylist, blogger, forfatter og ejer af Meltdesignstudio. Hun er kendt fra flere TV programmer på TV2 fri og Go´ morgen Danmark, er forfatter til bøgerne ”Bliv ven med din have” og ”Byhaven, kål, kartofler og kærlighed” samt ”Sådan skaber du RUM i din have”. Udover at designe og indrette uderum for private, boligforeninger og firmaer, holder hun foredrag, workshops, udvikler haveprodukter og skriver i diverse medier, alt sammen om have og uderum. Se mere på bloggen www.dorthekvist.dk

Alternativer til dig
Du har nyligt set
Topsælgere
Andre forslag til dig
Nyheder
Tilbud