ÅBENT/LUKKET I DEN FYSISKE BUTIK

HUSK! Vi har åbent i den fysiske butik lørdag d. 4. maj

Den fysiske butik holder lukket d. 8.-10. maj samt 23.-24. maj

Men webshoppen er altid åben,vi sender dog ikke ordrer afsted i perioderne????

I Kr. Himmelfartsferien er vi nemlig til Line Dance Event i Skærbæk med søsterbutikken, www.outbackboots.dk
som også er med på Bogense Træffet 24.-26. maj


BOG: HAVEALMANAK, af Jens Juhl og Sølva Falgren

Indbundet, 155 sider. 
ISBN 9788793159013

Flere bøger af samme forfattere: 

  • Økohøns - selvforsyning til husbehov
  • Økologisk drivhus - selvforsyning til husbehov
  • Økologiske byhaver - dyrkning i baggårde og på altaner
  • Økologisk have - selvforsyning til husbehov
169,00 DKK
+evt. fragt
Lager: Ikke på lager

Beskrivelse

"Havealmanak", Økologisk have måned for måned - i denne bog af Jens Juhl og Sølva Falgren hjælpes du på vej med, hvornår og hvordan du etablerer den bedste økologiske have til dit behov. 

Det kan være svært at huske, hvad man skal i gang med i haven hvornår og ikke mindst hvad man gjorde sidste år - og hvad det egentlig var, der gik godt og mindre godt årene før.

Under hver måned er anført, hvilke aktiviteter, der normalt hører måneden til. Der er praktiske tips om mange gøremål, der kan volde besvær, eller som man måske ikke helt har fundet den rigtige løsning på.

I bogen er råd om såtider, sådybder, rækkeafstand og planteafstand, samt hvordan og hvornår man optimalt laver stiklinger af sine krydderurter eller blomster. 

Der gives også råd om kompostering, bekæmpelse af skadedyr og fremstilling af gødning. Og oversigter over årstidens grøntsager og frugt, blomstrende træer og blomster, ligesom et par gode opskrifter også har sneget sig ind.

Sidste del af bogen er reserveret til egne notater, tegninger og fotos fra haven, så man kan huske hvilke sorter, man har plantet eller sået og hvad høstudbyttet blev.

Alt er illustreret med smukke tegninger af havens årstider, forskellige grøntsager og blomster leveret af Peter Nielsen og Kirsten Tind.

Jens Juhl og Sølva Falgren har også skrevet "Økologisk Køkkenhave" og "Økohøns" - bøger, der allerede har opnået klassikerstatus.

Alternativer til dig
Du har nyligt set
Topsælgere
Andre forslag til dig
Nyheder
Tilbud