BOG: SÅDAN SKABER DU RUM I DIN HAVE - 2. udgave, af Dorthe Kvist

Indbundet, 192 sider.
Måler: 26x21 cm

ISBN: 9788793159327

248,00 DKK
+evt. fragt
Lager: På lager

Beskrivelse

Denne bog handler om, hvordan du kan skabe rum i din have, så den bliver lige så hyggelig, eventyrlig og brugbar som du drømmer om. Jeg vil forsøge at holde dig i hånden og give dig råd, så du kan skabe din egen fantastiske have med dens egne lokkende oplevelser og mysterier. Bogen gør det nemmere at vælge havestil og indretning og gør det til en skøn oplevelse at indrette haven med rum.

”Når jeg tegner haver for folk, er et af de ønsker som med garanti er på listen hver eneste gang, et ønske om at få skabt hyggelige rum i haven. Rum til spisning, afslapning, meditation, rum til sport, rum til at gemme sig i, til at geare ned og lade op i. Rum til grøntsager, til yndlingsblomsterne eller rum til at invitere gæster i. Ønskerne er mange og listerne lange, men mange finder det vanskeligt at komme i gang. Med denne bog får du masser af gode råd til, hvordan du griber det an”.

Haven er også et sted, hvor der er mulighed for at tage en digital detox. Det er her, vi lader op og gearer ned og hvor vi kommer i kontakt med naturen igen. Måske fordi mange af os lever foran en skærm og fordi vores verden bliver mere og mere digitaliseret, bliver vi langsomt mere fremmedgjorte over for naturen. Vi har brug for haven, naturen og jordkontakt og derfor ønsker vi os meget mere af vores uderum.

Dorthe Kvist er havedesigner, blogger, TV-vært og designer i TV2 ”Årets dejligste have”, ”En have i gave”, ”Vores haver vores vej” m.fl. Haveekspert i Go’morgen Danmark, skribent og stylist i diverse magasiner og aviser bl.a. ”Kvistens Haveskole” i BT, foredragsholder, forfatter til bøgerne: ”Bliv ven med din have” og ”Byhaven – Kål, kartofler og kærlighed”. Udvikler egen linje af bæredygtige produkter til den urbane gartner i samarbejde med Nelson Garden.

Uddannet på Danmarks Designskole, nu selvstændig havedesigner og ejer af Meltdesignstudio.

Se også www.dorthekvist.dk
Se mere på bloggen www.meltdesignstudio.com/blog og på www.koustrupco.dk.

Alternativer til dig
Du har nyligt set
Topsælgere
Andre forslag til dig
Nyheder
Tilbud