BOG: SMAGEN AF TOMAT, af Lene Tvedegaard og Gunvor Maria Juul

Indbundet, 156 sider.
ISBN: 9788793159167

69,00 DKK
+evt. fragt
Lager: På lager

Beskrivelse

Kunne du også godt tænke dig at indføre nytænkning i madlavningen?

Lene Tvedegaard har i samarbejde med passionerede mennesker samlet opskrifter, der giver nyt liv til den lille frugt. Tomater er nemlig rene umamibomber. De er kalorie- og fedtfattige, indeholder antioxidanter og vitaminer - alt sammen helt i trend med nutidens ønsker om sunde fødevarer. I bogen er der udvalgt nogle af de mest spektakulære og bedste sorter og skrevet anbefalinger til forskelligt brug. 

En af vejene til himlen er smagen af en solmoden tomat, nyplukket og fortættet i sødme og aroma. De mange tomatsorter giver vidt forskellige oplevelser af syrlighed, sødme, frugtaromaer, kødfuldhed, sagtighed samt farvespil og de tilfører gastronomien fantastiske muligheder. 

Kokke som blandt andet Matt Orlando og Jan Friis Mikkelsen har bidraget med opskrifter og ideer til konservering, frysning og mere til. Yderligere har medforfatter Gunvor Maria Juul skrevet et medrivende historieafsnit om smag, kemi og meget andet.

Forfatter Lene Tvedegaard er ejer af Gartneri Toftegaard, har speciale i chili, tomater, krydderurter og andre spiselige planter. Hun har tidligere skrevet bøgerne "Den lille stærke om chili", "Smagen af chili" og "Krydderurter - bogen for urteelskere". 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Reviews

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Tilbud