Økologisk Bøftomat Marmande, frø

NL-BIO-01 * EU/Ikke-EU-jordbrug * Skal kontrolnummer 014218

Den flotte, økologiske frøpose er lavet af affaldsmateriale fra tomatplanter og genbrugt FSC-papir

17,20 DKK
21,50 DKK
Du sparer: 4,30 DKK
+evt. fragt
Lager: På lager

Beskrivelse

Økologisk Bøftomat Marmande, frø

Solanum lycopersicum L. (syn L. esculentum)

Indeterminate.

Navnet på denne bøftomat stammer fra byen Marmande, som er beliggende i Aquitaine-regionen i departementet Lot-et-Garonne på den østlige bred af Garonne, og som i dag betragtes som tomaternes hovedstad i sydvestfrankrig. Lokale landmænd fra denne region var, omkring slutningen af det nittende århundrede, kendt for at dyrke særdeles lækre sorter.

Tomaten Marmande er en gammel fransk bøftomat-sort med en lækker, saftig, frugtagtig og sød smag. De let flade, runde, lidt bølgede røde tomater kan allerede høstes fra juni, hvis de bor et lunt sted, og de er blandt de tidligste bøftomater med en vægt på 200-500 g. Det er en yderst robust tomatsort, der bærer et ekstraordinært stort antal frugter selv på koldere steder. Marmande-tomaten bliver op til 2,50 m høj og kræver et klatrestativ, opbinding eller en anden form for stabil plantestøtte.

Såning: Frøene sås indendørs i potter i det tidlige forår. Spiretemperaturen skal helst være over 20°C - eller så dem udendørs senere i mistbænk eller drivhus. Ompottes en enkelt gang inden du planter din tomat permanent.
Udplantes:
Når nattetemperaturen er over 7°C
Såtid udendørs:
Maj - juli
Afstand mellem planter: 45 cm.
Dyrkning: Tomater vil gerne have varme under hele væksten, så de dyrkes bedst under glas, i drivhus eller opad en sydvendt væg beskyttet for regn.

Posen indeholder ca. 0,15 g

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Reviews

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Tilbud
spacer