FÅ GRATIS FRØ MED I ORDREN * SÅ LÆNGE LAGER HAVES * LÆS MERE HER!!! 

VI HOLDER SOMMERFERIE FRA 22. juni - 14. juli

Du kan sagtens bestille i webshoppen, men vi sender ikke varer ud i denne periode og der bliver ikke besvaret mail og telefon.
Pengene trækkes naturligvis først ved afsendelse, og er blot reserveret på dit kort/MobilePay imens.
Du må påregne ekstra leveringstid efter ferien, da vi forventer STOR travlhed.
Skal du have byttet/returneret noget, så bestiller du en returseddel på webshoppen, og din returnering vil blive behandlet efter 14. juli.

Sidste udkald for bestilling!
Sidste udkald for at bestille inden ferien er d. 20. juni

Hav en fantastisk sommer :-)

Hilsen Bitten, Rikke, Jonas, Sebastian og Bo

 Pak Choy, Taisai, frø

12,95 DKK
+evt. fragt
Lager: Ikke på lager

Beskrivelse

Pak-Choy, Taisai, frø

Brassica chinensis

Horti Tops frø

Bladene i denne populære og kraftige Pak-Choi er blanke, grønne og særpræget skeformede. De sprøde, hvide stilke er lange og tykke. Denne sprøde grøntsag smager lidt som kinakål. Bladene er mørkt grågrønne, og væksten er meget løs. Pak-Choy indeholder en masse B og C vitamin og mange mineraler. Den kan koges, stuves, steges og bruges i supper, gryderetter, lynsteges og i alle østlige retter. Spis bladene kort efter høsten, da bladene ellers hurtigt bliver slatne. Blancher bladene ca. 2 minutter før nedfrysning. 


Såning: Planten er ikke glad for at blive ompottet. Frøene har bedst af at blive sået direkte i haven, men du kan godt forspire dem indendørs i biologisk nedbrydelige potter, som kan flyttes direkte ud i haven. Så frøene direkte i finkornet, fugtig, ukrudtsfri jord fra midt-sen sommer. Der bør være 40x30 cm mellem planterne.

Vanding: Det er nødvendigt at vande lidt og ofte. Hold jorden jævnt fugtig, så planterne vokser hurtigt og bliver sprøde. Langsom vækst kan medføre, at planten går i frø. 

Alternativer til dig
Du har nyligt set
Topsælgere
Andre forslag til dig
Nyheder
Tilbud