BOG: FANTASILATER, af Aiah Noack

Indbundet, 200 sider.

ISBN: 9788793159259

248,00 DKK
+evt. fragt
Lager: På lager

Beskrivelse

”En Fantasilat er som et festligt, spraglet og livsbekræftende stykke af Guds natur samlet i én salatskål. Smagen af en Fantasilat er som at gå til koncert med et kæmpemæssigt symfoniorkester, hvor tonerne udspiller sig i mundhulen som en eksplosion af smag, friskhed, nuancer og dejlige overraskelser. Hver mundfuld er forskellig! Hver mundfuld er fantastisk!” siger Aiah Noack, der har opfundet og registreret ordet ”Fantasilat”. 

”Fremstilingen af en Fantasilat er en oplevelse i sig selv, en rigtig ”slow fastfood”, som inkluderer både de mennesker, der skal spise, natur- og haveglæde, fornyet livsglæde, sensitivitet, forundringen over de mange forskelligartede blade, bær og skud”.

Aiah Noack introducerer os med denne bog til de spiselige blomsters verden. Her giver hun opskrifter på salater, der indeholder både få og mange blomster og på en grøn grundsalat, der matcher blomsterne. 

Dyrk, pluk og design dit eget smagsunivers  - Her beskrives over 100 spiselige blomster, bladgrønt og urter, der kan anvendes til salater.

Aiah Noack, der har over 30 års erfaring med havedesign, plantedyrkning og produktudvikling, er projektleder på Grennessminde - Det Økologiske Gartneri samt stifter og indehaver af Naturplanteskolen i Hedehusene.

Alternativer til dig
Du har nyligt set
Topsælgere
Andre forslag til dig
Nyheder
Tilbud