Bog: Syltedronningen - moderne syltning til alle måltider, af Helena Grayston

Indbundet, 176 sider. 

ISBN: 9788793159310

248,00 DKK
+evt. fragt
Lager: Ikke på lager

Beskrivelse

Syltedronningen Helena er på en mission: Hun vil gerne have alle til at sylte - fordi syltning er livskvalitet. Helena forstår at sammensætte smage, så resultatet bliver helt utrolig lækkert. 

Ideen bag moderne syltning er bl.a at sylte med mindre sukker og i mindre portioner - for smagens skyld. Syltedronningen, Helena Grayston, bringer i bogen opskrifter, der kan anvendes som tilbehør til morgenmad, brunch, frokost, eftermiddagsmad og aftensmad. 

Helena Grayston er opvokset i Danmark med en engelsk far og en dansk mor. Hun afsluttede sin uddannelse som eksportingeniør, giftede sig med en amerikaner, hvorefter de flyttede til USA i 12 år. Efterfølgende var Helena igennem jobskifte, skilsmisse og stress, som sendte hende i en ny retning.

I 2013 vandt hun Politikens syltekonkurrence og fik navnet "Syltedronningen", hvorefter hun gik tilbage til en gammel kærlighed, syltning, og genfandt sig selv.

Hun deltog i forskellige konkurrencer i bl.a.England, hvor hun blev tildelt en guldmedalje for sin grapefrugtmarmelade med ingefær. Ved den lejlighed mødte hun Pam Corbin (Pam the Jam), River Cottages berømte syltedame. De to blev venner og arbejder i dag sammen om forskellige produkter.

Helena er ikke verdensberømt endnu, men muligheden er der, for hendes mod og resultater med at skabe de lækreste sylteprodukter, er overbevisende.

Opskriftbillederne er taget af Fotograf Peter Bilde Fogh 

Alternativer til dig
Du har nyligt set
Topsælgere
Andre forslag til dig
Nyheder
Tilbud